Golbarg är bäst

Ibland måste även gudar ta till stygga medel... Nu är det så att Golbarg, min trogne vän, som "är tuuung" trotsade denna fina tro för att synda i min sits. Hon tog spaden och saxen i hand och fixade en låt till mig som jag trånat efter en lång period. Vi tackar henne genom att säga att hon är officellt bäst och tung.

Gudavbild

Min vän anonym tror att jag ser ut på detta vis!Dagens psalm

Weather Girls - Its Raining Men


Dagens psalm

Detta är en väldigt fin sång till alla er killar där ute om hur det är att vara tjej.
Lyssna och lär er.

Miley Cyrus - 7 Things - Spoof


GUDAV-VIDEO!

Detta får våran Gud Kajsa att skratta sig tom på luft!
Vi har fått denna video rekommenderad istället för en gudavbild! En trogen tror att det är såhär Kajsismens gud ser ut!
SE OCH NJUT!har du någon gudav-video istället för bild? Maila gärna till Kajsismen@hotmail.com!


Dagens bildDagens psalm

Peter Bjorn & John - Young Folks


Från gårdagen

Igår fick jag höra mycket positivt om att jag var nykter och om denna fina tro/blogg. Det känns fint inombords att veta att man gör någon nytta här i världen!

Här är muggen om jag hade igår. I den serverades det enbart vatten i under hela kvällen. Fin va?SVAR PÅ TAL - vart får jag allt ifrån?

sophie om Skicka in gudavbilder!:
asså kajsa, helt ärligt nu, var får du allt ifrån? haha! :) åh nej svara nu inte gud xD

Enkelt kära Sophie, Jag använder bara - HJÄRNAN!
Hahaha nej men helt seriöst. Jag vet inte vart jag får allt ifrån. Det bara kommer naturligt, som en rap eller en fis. Ibland blandar jag in mina dagliga upplevelser och idéer i det ni läser, så det mesta kommer från min smarta del av kroppen!

Syndares ord från gårdagen

Igår var jag på vad människor kallar fest. En riktigt mysig sammanhållning, massivs med människor och sång.

Jag var i stort sett den enda nykteristen där, jag drack enbart vatten, vilket ledde till att jag senare under kvällen fick ta hand om två pojkar som hade kräkts och haft det lite skojj i badrummet. Men så är det att vara Kajsist, man får offra sig för syndarna ibland.
Jag har nu fått tack och bock för min insats igår. Jag sjöng till och med för dessa pojkar igår, men jag tror inte dem minns det.

Iallafall, här kommer några av förhören jag gjorde igår!
Planer för syndens helg

Nu är det så att kajsismens Gud eventuellt kommer att fullfölja en rad av syndheter i helgen. Hon ska alltså inte synda, utan bevittna synder. Ska bli spännande att se vad detta kan leda till.

Kanske blir detta ett resonemang i form av ett videoinlägg, vi får se vad hon känner för.Dagens psalm

Äkta vara.
Lillasyster - Umbrella


Gissa "Guden"

Han är inte riktigt gud, utan mer som en storstark hjälte, men han får ändå ta plats som dagens gud. Bilden görs iallafall av ingen mindre än skådespelaren Brad pitt som spelade denna hjälte i en film.


Lämna en kommentar om du tros veta vem denna "gud" är!


Heliga kattens vän

Semlan, Kajsismens heliga djur, har en önskan till er trogna läsare.

Som ni vet så ska man hjälpa andra i ens omgivning och nu ber Semlan er att gå in och rösta på hennes vän Filip på denna länk: http://kattensdag.se/2009/filip/! Ni klickar på stjärnorna till höger på sidan för att rösta!

Hon skulle bli så tacksam och glad för erat stöd!

Dagens psalm


Mötley crüe - Saints of Los Angeles


Skicka in gudavbilder!I dessa mörka tider

Jag vet att det är väldigt tungt att kliva upp på mornarna och stanna i fokus under dessa mörka tider. Det är till och med för mig som gud, det är därför uppdateringen är så dålig - tröttheten börjar smyga sig på. 
Allt känns hängig och jobbigt, men det är inte lång tid kvar nu tills det blir ljust igen.

Håll ut mina trogna!
Eran älskade Gud, Kajsa.

Dagens psalm

En gammal goding.
Ray Charles - I got a woman


Önska psalmer!


Dagens psalm

U2 - Beautiful Day


Guden talar om budorden

Grunden till denna tro var att jag bestämde mig att avstå från nikotin och alkohol. Många har frågat mig och påpekat att det inte går att ha kul på fest utan något av dessa saker. Jo det går visst. Jag överlever utan dessa saker och jag har jättekul ändå, det vet de flesta som känner mig.

För många låter det omöjligt, men för mig låter det som en självklarthet. Jag behöver inte supa mig full eller ha en cigg i handen för att få mig själv att må bra. Jag har jättekul bland folk iallafall och det enda jag behöver är torra kläder och gott humör.
Och tänk på alla pengar jag sparar? Tänk på att jag slipper gå ut i det iskalla bara för att röka? Jag lägger ner min hälsa och mina pengar på saker som jag tycker är härliga.


Jag säger inte att det är fel att röka eller dricka, det är en personfråga. Alla är inte likadana eller tycker likadant. Vi är olika, vi väljer egna val här i livet (i stort sätt, vissa följer bara i andras fortspår - istället för att skapa egna).

Jag har valt att avstå från alkohol och nikotion till jag fyllt 18. Vad har du valt?Gårdagens psalm


Avril Lavigne - When youre gone


Kajsismens hälsningstecken framförd av Eminem

Här har ni en fin överblick från Eminems musikvideo We made you där han gör Kajsismen hälsningstecken!
Dagens psalm


COLDPLAY - Yellow


Svar på tal - heligt djur?

Engla om Min bekännelse.:
Finns det något heligt djur i kajsismen? :)

Vi har faktiskt ett heligt djur i Kajsismen och det är våran Guds älskade katt, Semlan. Hon är en vacker, fin katt som oftast tillbringar sin tid tillsammans med Gud och hon ger henner råd och stöd.
Semlan är en katt och är Kajsismens heliga djur.
Min bekännelse.

Här satt vi:Jag har en sak att bekänna

Igår hände det en sak jag måste bekänna... jag har spelat in bekännelsen tillsammans med min lärjunge. Men den kommer upp när youtube är på humör igen.

Håll utkik...


Dagens psalm


Coldplay - Fix You


Gissa Guden


Vet du vad han heter? Lämna namnet i en kommentar!


Gud predikar: Tacksamhet

Vi är för otacksamma här i världen. Vi uppskattar inte det vi redan har - utan vi kräver hela tiden efter mer, bättre, snyggare, modernare, finare osv. Jag tycker det är synd. Vi måste lära oss att bli mer tacksamma, glada över småsaker. Över vad som helst, när som helst.

Människor har flera gånger frågat mig "vad önskar du dig i födelsedagspresent?"... "I julklapp då?". Jag önskar mig tanken. För det är den som är nyckeln i det hela. Tanken bakom presenten eller vad det nu än är man ger bort. Jag älskar att veta att en person har lagt ner sin tid, sin omsorg i att fixa något. Det är vad jag önskar mig. Tanken.


Det är tanken som räknas.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.

 


Dagens psalm

Alphaville - Forever Young
Gissa Guden!

Vad heter han? Lämna en kommentar om du vet!


Gud predikar: Guldvärda

Världen är rätt mörk. Allt handlar om en själv, migmigmigmig hela tiden. Ingenting spelar någon roll - så länge allt funkar hos sig själv.
Men det finns människor i denna värld som jag bara vill krama. Sådana människor som tänker och gör saker för andra.

Sådana människor som står, oavsett årstid, oavsett väder, oavsett humör - vid övergångställerna där jag är bosatt. De, lite äldre människorna, står där och passar så att barn kan gå över och att bilarna stannar ordentligt. De står när det ösregnar, när det är snöstorm med deras oranga västar och lider. Det kallar jag människor med hjärtan.

Jag ska gottgöra dem, med vad har jag inte bestämt än. Men med något fint, vackert och med kärlek bakom. För dem förtjänar all kärlek som finns.Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa. 


Dagens psalm

charlie schmidt's - "cool cat"


Önska psalmer!
Gud i storstaden.

Igår var jag inne i detta lands huvudstad och strävade runt bland människorna. Det är bara så mysigt så här års.

Jag tycker att ni alla läsare och trogna ska, nästa gång ni är inne i staden, stanna upp och kolla er runt om kring. Allt är så vackert, så mysig belysning - det är till och med mysigt att det regnar. Jag faktiskt uppskattar när regnet faller under dessa dagar.

Jag uppskattar att bara stå och titta.


En önskan från oss till er

Vi känner att det är lite tomt här på bloggen och skulle bli jätteglada om ni skrev lite fler kommentarer. Det behöver inte handla om något speciell, utan lämna bara ett avtryck så skulle vi bli jätteglada!

Som våran Gud sa; Sprid ljus i mörket. Vi ber bara om lite feedback!

trogna, akta er för dessa människor!


Dagens psalm

Ansiktsburk


Gud predikar : Sprid ljus i mörkret.

Igår skedde det en emotionell störning inom mig på bussen igår. Jag var lite omtumlad - det är ju som sagt tufft ibland att vara gud.

Tillbaka till ämnet. Jag satt där och var lite sorgsen, då en kvinna framför mig böjer sig fram och frågar om jag mår bra? Du ser lite ledsen ut? Jag svarade att jag mår bra, det är ingen fara. Hon fortsatte, en sådan dag idag? Jag nickade, hon log, vi återgick till vad vi gjorde innan.

Sedan kommer vi till ett buss stop. Plötsligt kommer det en punkaktig med massa piercingar som precis skulle av och ger mig en servett. Hon log och jag tackade.Det finns snälla människor i världen, som stöttar och bryr sig, även fast man inte alltid tror det. I det mörkaste tiderna finns det alltid någon som vill finnas där för dig. De människorna är älskvärda, glöm inte det. De är guld värda.


Alla människor behöver en klapp på axeln ibland.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud Kajsa.

Dagens psalm

Paloma Faith - Stone Cold SoberVill du önska en psalm? Lämna en kommentar med namn på låten och band så fixar vi resten!


Hjälp våra medmänniskor!

En av kajsismens trognaste har ett stort problem som ni kanske ser på bilden. Vi här på kajsismen vill hjälpa den här personen så mycket som det går, har ni några tips eller tricks? Hur ska vi kunna hjälpa? Håret ska bort är vad målet är. Hjälp oss!


Dagens psalm

Ted Gärdestad - För Kärlekens Skull


Gissa Guden!


Vet ni vem denna Gud är? kommentera!


Dagens psalmDeath Cab For Cutie - I Will Follow You Into The DarkHar du någon låt du verkligen vill ha som dagens psalm? Kommentera namn på både band och låt så fixar vi resten!


har du något på hjärtat?

Glöm inte att vi finns tillängliga på Kajsismen@hotmail.com också! Ni kan maila vad ni vill, frågor, bilder eller texter ni vill ha publicerade här på bloggen.

Vi finns till för er.

Gud predikar: Förtroende

Förtroende är något väldigt ömtåligt - Joe montana

Man ska ta vara på ett förtroende och vara rädd om det, för sådana saker får man inte bara hursomhelst. Ett förtroende är, som Montana sa, ömtåligt. Man kan inte leka och bolla med ett förtroende hur man vill - i slutändan kommer det att gå sönder.

Jag som Gud har förtroende till ett fåtal människor på denna jord, inte alla, men några. Vissa har haft mitt förtroende, men blivit av med det. Det tar då ett tag att bygga upp det, om det ens går att bygga upp. Man ska också vara rädd om vem man ger sitt förtroende till, för ni mina trogna följeslagare, kan bli illa sårade.


Vissa människor går bara inte att lita på.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.


Dagens pslam

Tomas Di Leva - Vad är frihet


Gud frågar: Klädsel?

Jag funderar starkt på om jag skulle skaffa mig någon slags klädsel, som min förebild. En lång dräkt, foppatofflor och någon frän väska till. Skulle inte det vara något? Ska se om jag hittar något!


Har ni något förslag på färg eller på något annat angående klädseln, så lämna gärna en kommentar eller maila till Kajsismen@hotmail.com!


Gud predikar: dubbelmoral

Till och med gudar har förebilder.

Jag fick ett samtal idag av en av mina käraste lärljungar (har två stycken än så länge) då hon berättar att Tomas Dileva, lyssna noga nu, Tomas Di Leva ska ha misshandlat sin flickvän. Backa bandet, vart är världen påväg? Min älskade, älskade förebild Tomas Di leva. Jag har ju till och med hans autograf!

Så allt det han har sagt och "står" för är bara lögn? Är han inte denna fridfulla, lugna människa? Snacka om fred på jorden och sedan gå hem och banka på flickvännen? Han predikar ju om frihet, fred och allt det goda i världen. Men har han dubbelmoral? Är han en helt annan människa bakom sitt namn? Min älskade, älskade Di leva.

Jag är i vad ni människor kallar chock.
Dagens psalm

Declan Galbraith - Amazing Grace
Vår gud har faktiskt lärt sig denna på piano!GUD SVARAR - Anna-karin!

anna-karin om Gud predikar: drömmar:
Jag har en dröm.
Att en dag bli som du,
min stora dröm är att bli Gud
har du nå tips till mig?

Tyvärr har jag ingen mail så svara gärna här som en kommetar till mig!
Vädigt tacksam om DU min stora förebild svara!
Tack för underbar religon! <3


Jag blidde så glad när jag såg att du kommenterat! Det är så underbart att du kan såhär öppet erkänna att du har en dröm, och att du frågar mig om tips - UNDERBART!

Min älskade vän, det är viljan inom dig som styr dig mot ditt mål, så mitt största och starkaste tips är att sluta aldrig tro och drömma! Tappa aldrig glöden om att vilja och kämpa, för då kommer du nå ditt mål! Du kommer bli någons Gud en vacker dag, en förebild, om du håller ditt mål framför dig!Ingen fara! Du och ni andra får jättegärna ställa frågor i kommentarer också, det går bara bra! Jag svarar på allt! Tack för en underbar följeslagare! <3

 


Gud predikar: drömmar

Alla har vi drömmar. Inte sådana drömmar som kommer och spökar på nätterna, utan drömmar om vad vi vill bli, vad vi vill ha och vad vi strävar efter. Vissa drömmar om pengar och kändisskap, medans andra drömmer om att bli russinskrymplare eller makaroniborrare.

Det finns inga gränser eller regler som omfattar drömmar, utan var och en har sin egna dröm, sina egna gränser.
Som gud vill jag att alla människor ska få uppleva sin dröm här i livet och leva den ut i fingertopparna. För sluta aldrig tro och drömma, följeslagare.Hoppet är det sista som överger en, men det tyngsta att bära.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.


Dagens psalm

Oh happy day.
Ta den till hjärtat!Te - Kajsismens heliga dryck


Kombineras gärna med mjölk i och en god fin mörk choklad - 70%!


Gud predikar: Utseende

I Kajsismen bryr vi oss inte om hur folk ser ut. Smal eller tjock, lång eller kort - finns inte i tron. Vi älskar varandra för vilka vi är och vilja vi strävar efter att bli.

Jag som Gud upplever saker varje dag. Jag har valt att leva ett liv bland människor, istället för ovanför dem. Jag gillar att vara bland människor och dess kärlek, så som hat, för att lära mig mer om mänskligheten.


Jag har lärt mig som tillexmepel att mänskligheten lider av en väldigt stor utseendefixering. Jag tycker att det är synd, människor är vackra som dem är - utan hårvax, utan smink, utan ton liter hårspray. Ni måste lära er att älska er själva för vilka ni är, inte vilka ni gör er till att vara. Du kommer alltid att vara Du och ingen annan.Ful är bara ett ord.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.Dagens psalm

Feven - 10 budord


Gud predikar: ANDRA "VIDEOINLÄGGET"


Svar på tal - Huvudmassagestav med viborator?

Vet du att dom finns med vibration också?

Tyvärr så hittar vi ingen huvudmassagestav med vibrator. Men vad vi finner är olika stavar med vibrator, men dem går i större utstäckning under ordet dildos eller massagestavar.

En fin sida vi letat upp för din skulle är denna. Mer kan vi inte vägleda dig, utan du får helt enkelt söka efter ditt egna svar bland dessa mysigheter!
Lycka till!

Dagens psalm

Whitney Houston - My love is your love


Kommer snart!

Snart kommer det ytterligare ett ljudinlägg från våran Gud! Sådant tar bara lite tid, men ni får hålla utkik och öronen utvigda!

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!


Dagens psalm

Bon Jovi - Bed of Roses


Dagens psalm

Jace Everett - Bad Things


Gud predikar: En av livets skönaste gåvor

Det finns många saker här i livet man kan njuta av. Vissa njuter av att äta mat, andra njuter av att kolla på fullmånen.

Men en sak som verkligen ger full njutning ut i fingertopparna är en orgasmstav.
De kallas också för huvudmassagestav. De trogna följeslagare eller bara läsare som inte har provat den har verkligen missat något. Jag fick en som en liten gåva igår och jag kan inte sluta massera mitt huvud med den. Helt fantastisk!Så ni som inte har prövat denna måste, och då menar jag måste, ni pröva en sådan. U N D E R B A R! Alla Kajsister måste ha provat denna innan livet slutar!


Gudavbild

Här är ytterligare en Gudavbild som vi fick inskickat via mail! Såhär tror en annan läsare att Guden ser ut!


Bikta er!

Vi tänkte börja med att ni följeslagare ska kunna bikta er för våran Gud!
Maila era bikter till Kajsismen@hotmail.com så kommer våran älskade Gud att svara! Det kanske är något ni gjort, kanske brytit budorden och druktit alkohol eller något annat - skriv så kommer Guden att visa er till rätta och ge er förlåtelse!  


Gudavbild

En läsare skickade in denna gudavbild. Såhär tror hon att Guden Kajsa ser ut!Skicka in Gudavbilder till Kajsismen@hotmail.com! Det kan vara en bild ni ritat eller en bild ni hittat på internet som ni tror liknar kajsismens Gud!


Dagens psalm

Rise Against - Hero of war
Dagens psalm

Tone Loc - Ace Is In The House
Gud predikar: FÖRSTA "VIDEOINLÄGGET"


Inte det bästa inlägget någonsin, Guden är lite trött i ögat. Men lovar ett nyare och fräschare i framtiden!


Fråga angående Guds predikningar

Vill ni att Gud ska börja predika i någon slag av videoform? Skriv och tyck till i kommentar eller via mail!


Gud predikar: den heliga veckodagen

Denna tros heliga veckodag inträffar på Fredagar, alltså i morgon.
Jag ber er med vörnad att ta hand om er under dessa dagar, eftersom att det är sådana dagar livets luster suger i nerverna. Men kom ihåg att tygla era hästar med spann och mån, och glöm inte Budorden. Det är viktigt att rena både kropp och sinne, mina barn, så att vi kan spara dem tills vi blir myndiga.

Vad ska ni göra, mina älskade föjleslagare, så som icke-följeslagare i helgen då? Skriv och berätta! Som gud älskar jag att ha kunskapen om vetandet.


Att nå framgång är att hoppa över hinder.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.


Dagens psalm


White Lion - When the children cry
Vi tackar innerligt för detta önskemål.
Ni kan alla önska psalmer genom att maila låtens namn och framförande artist till Kajsismen@hotmail.com!


Gud predikar: Ruskigt väder

Ute faller slasksnö. Men vi lider inte för det! Vi ser det från den ljusa sidan och välkomnar det riktiga höstvädret med en stor kram. Jag som gud finner detta extra mysigt, dock inte om man är ute och får det kalla spridande kring kroppen, men när man sitter här inne så är det riktigt mysigt.

I morgon har vi Kajsismens heliga dag, Fredagar. Jag vill att ni, mina undersåtare, tar väl hand om er under dessa dagar och tänker lite extra på det goda och välvilliga världen utstrålar.Även den som simmar långsamt kommer framåt.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.

Det började tidigt

Kolla bara på datumet. Så länge sen kom tankarna till Kajsa om att skapa denna tro. Intressant.klargöra en sak.

Denna tro bygger på att man fram tills 18 års ålder inte väljer att pröva/fortsätta dricka, röka eller använda droger. Efter 18 så är man helt upp till viljan att göra som man själv behagar. För det kommer jag. Den dagen jag fyller 18 kommer jag sluta använda mig av denna tro. Det är lite som att spara det bästa till sist. 

Men det säger inte att ni ska göra det, ni som är under 18 år. Fortsätt tro på denna tro, för det kommer jag tills tiden är inne!


Dagens psalm

Vi alla stöter på problem här i livet. Denna låt är en stark och trovärdigt låt inom Kajsismen. Den leder även den svagaste, som den starkaste ut ur problemen in i glädjen.

Svar på tal - Sex?

Får man knulla i din tro? eller är det en synd?

Knulla är väl inte det ordet vi skulle välja att använda, utan vi föredrar ordet samlag, sex eller att ligga.

Men i tron Kajsismen är samlag ingenting som anses som en synd, utan samlag eller sex som man kan kalla det, är något naturligt och kärleksfullt. I Kajsismen tror vi på kärlekens band och dess vilja att erövra världen, bit för bit. Kajsismen bygger mer på att leda ungdomar ut ifrån alkholvanor och niktionberoende och kunna ha kul på fester utan dessa behov. Det har ingenting med själva sexet att göra.

Hoppas du fick det svar du sökte!


Gud predikar: Alla har brister.

Man måste lära sig att leva med dem, bearbeta och förstå dem. Och det måste alla mänskliga varelser, djur som människor också göra. Vi lever alla i en enastående värld, utan några synliga gränser. Vi måste ta lärdom och stöd från varandra, vi måste lära oss älska varandra och hata.

Våra brister är bara en del av vilka vi är, men inte vilka vi kommer bli. Brister är bara ett ord, ett ord som kan förändras och bli någonting bra.

Utan varandra är vi ingenting, tillsammans är vi allt.
Glöm inte det tills nästa gång jag predikar.

Eran älskade Gud, Kajsa.


Dagens Psalm

Detta är en av Kajsismens många psalmer.
Det kommer komma upp psalmer lite hipp som happ här och då gäller det för våra troende att luta sig tillbaka och låta orden sjunka in. Sjung med om ni kan!


Undrar du något?

Undrar du/ ni något speceillt angående Kajsismen? Maila gärna in era frågor till Kajsismen@hotmail.com eller lämna en kommentar !

 


Kajsismens grund

Kajsismen är en nystartad tro som grundades inte bara av våran Gud, utan också av den kärlek som världen utstrålar.

Kajsismen startades av att våran Gud, som också kallas Kajsa, insåg att man kunde få ut mycket mer av livet än vad alla andra påstod. Hon insåg att man som tillexempel kan leva och ha kul utan att vara under inflytande av alkohol, nikotin eller droger. Så hon skapade denna tro mest för att stötta sitt egna val i livet och för att leda sig själv ut ur mörkret, in i ljuset. Kajsismen är resultatet på Guden Kajsas stora resa.


I tron dyrkar vi inte bara våran älskvärda Gud, utan vi följer också Budorden, som också är Kajsismens lagar.
För att vara en riktig Kajsist måste man då följa dessa budord in i det sista.

Kajsismen är för ungdomar under 18 år som söker efter ett rent liv tills man blir myndig. Tron finns till för att leda ungdomar in i det ljusa och vänta med livets godheter tills det enligt lag är redo att pröva dem.


Kajsismens budord

Detta är de budord som Kajsismen följer. Du behöver bara vara aktiv i dessa budord innan du fyller 18, efter det så får du ta för dig av vad livet erbjuder!

OBS! Dessa budord kommer att fyllas på så småning om.

  • Du skall icke förtära alkohol.
  • Du skall icke använda droger, därav alkohol.
  • Du röker eller snusar inte.
  • Du laddar varken ner musik, filmer, böcker o.s.v
  • Du skall tro ett bättre liv bortom livets luster innan du fyllt 18.

 


Välkommen till livet

Välkommen vill vi börja med att säga.
Du har hittat till en blogg, Kajsismens vägledande skriftliga bibel. Här kommer allt som ska följa Kajsismens gränser att skrivas ner.

Mer om vad denna församling står för och vad Kajsismen är kommer i ett senare inlägg. Vi hoppas att du är med oss där!


RSS 2.0