Öppet brev

Älskade trogna följeslagare, läsare och andra människor.
Detta är ett öppet brev till er alla angående denna blogg. Som det ser ut nu så kommer denna blogg att stängas ner. Anledningarna är många, men en av dem är att tiden inte alltid räcker till, så som vårt humör. Vi tycker att denna resa har varit oerhört rolig och vi har lärt oss väldigt mycket. Det känns tråkigt att behöva stänga dörrarna och avsluta detta kapitel i livet här. Men vissa saker varar inte föralltid.


Tron finns kvar, känslan och minnet kommer alltid ligga i baktanke och vi vill fortfarande att ni kämpar vidare med hoppet om ett renare liv fram tills 18 års ålder. Ingenting är omöjligt, förutom att dra en flintis i håret! Vi kommer sakna er!

FÖLJ DEN RÄTTA VÄGEN ÄVEN OM DEN ÄR KROKIG!

Stora och älskvärda kramar/ Kajsismens ledarmot.


Bloggen ligger självklart uppe för er att kunna gå in och titta tillbaka till det förgångna. Det är bara att klicka i menyn på de olika kategorierna så hittar ni allt!

 


Kommentarer
Postat av: Alice

kan man inte ha gästbloggare då..? synd om man måste ha "tillfälligt avbrott"

2009-12-18 @ 22:27:46
Postat av: Vi svarar

svar till Alice:

Det är en jättesmart ide och vi har tänkt på det flera gånger här på bloggen. Men problemet ligger i att våran Gud har en annan blogg som ligger under samma inloggning som denna, vilket skulle leda till att man då har tillgång till den andra samtidigt som kajsismen, vilket våran gud inte känner för att riskera.

Vi försöker, sörj inte vår vän.

2009-12-18 @ 23:49:29
URL: http://kajsismen.blogg.se/

Sprid glädje här!:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (bara vi som ser)

Har du blogg?:

Dina rader:

Trackback
RSS 2.0